Hier vindt u zelfklevende blokmagneten. Ze hebben een sterke kleeflaag op de rug (3M) met hierop een filmlaag om te verwijderen. De beste hechting wordt bereikt met karton en papier. Als de filmlaag niet wordt verwijderd, kan de blokmagneet worden gebruikt als een normale magneet. Het magnetische veld wordt nauwelijks beïnvloed door de dunne film. Zelfklevende blokmagneten zijn niet geschikt voor ongelijke oppervlakken, bijv. Ruwe pleister. Controleer vóór het monteren of het oppervlak schoon en vetvrij is om een ​​goede hechting te garanderen.

Wilt u een neodymium magneet aanbrengen op andere oppervlakken dan papier en karton en is een sterke bevestiging vereist, kiest u dan voor verlijming van een willekeurige neodymium magneet. Wij hebben hiervoor speciale sterke lijm voor magneten. Deze lijm zorgt voor een megasterke hechting van de magneet op een oppervlak. 

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Beste klant. Deze website gebruikt cookies om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De waardering van www.magneetgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 450 reviews.