Magnetische vellen A4 - in verschillende kleuren

We hebben magnetische vellen in verschillende kleuren zoals geel, rood, blauw, groen, lila, oranje. zwart en wit. Ze kunnen naar behoefte worden gesneden en geëtiketteerd. Vanwege hun eigenschappen kunnen magnetische vellen voor vele doeleinden worden gebruikt. Ze zijn flexibel, elastisch en knikbestendig en kunnen worden bedrukt, geplakt en geëtiketteerd.

Onze magneetvellen hechten perfect aan ijzerhoudende materialen, maar zijn niet geschikt als grondlaag voor andere magneten.
In restaurants kan een magneetvel worden gebruikt om  bijvoorbeeld het menu van de dag of specialiteiten aan te kondigen. Ook zijn de magnetische folies geschikt voor autoreclame doeleinden. Magnetische vellen kunnen zo vaak worden gebruikt als u wilt, omdat ze gemakkelijk op metalen oppervlakken kunnen worden bevestigd en snel weer kunnen worden verwijderd. 

De vellen kunnen gemakkelijk worden gehanteerd en indien nodig worden gesneden. Door hun permanent magnetisme kunnen deze vellen vele jaren worden gebruikt zonder kleefkracht te verliezen. 

Ook hebben wij zelfklevende magneetvellen waardoor u ieder voorwerp kunt veranderen in een magneet door de zelfklevend magneetfolie aan te brengen op het voorwerp.
De waardering van www.magneetgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1291 reviews.