Zelfklevende metalen schijven kunnen mooi als ondergrond dienen voor magneten op plaatsen waar geen metaal is. De zelfklevende laag zorgt ervoor dat u niet hoeft te schroeven. U kunt kiezen uit twee varianten welke beiden verzinkt zijn;

1-  Schijf met 3M dunne zelfklevende filmlaag (bruin schutvel). Deze is vooral geschikt voor gladde ondergronden nadat goed ontvet is met aceton. Niet geschikt voor PP en PE plastics.

2-  Schijf met sterk zelfklevend schuimfolie (1 mm dik - wit groen schutvel). Heeft u niet geheel gladde, oneffen ondergronden zoals een muur e.d. dan is deze schijf beter geschikt.

Let op! Kies een metalen tegenstuk bij voorkeur een maat groter dan de magneet zelf zodat het magneetveld goed geabsorbeerd kan worden door het metalen tegenstuk.

Bijvoorbeeld een neodymium schijfmagneet met dezelfde diameter als een dunne, ronde metalen schijf zal niet exact op elkaar te plaatsen zijn. De magneet zal over de rand blijven steken. Dit gebeurt niet wanneer de metalen schijf 'voldoende metaal' bevat om het magneetveld te absorberen. 


Weergave:


Bezig met laden...

De waardering van www.magneetgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1291 reviews.